loodgieter bellen
loodgieter almere
loodgieter almere
HOME  CONTACT   WEBSHOP  

Verstopte Keukenleiding
Snel en vakkundig uw leidingen ontstoppen

ontstoppingsdienst

Professionele hulp bij het ontstoppen van uw leidingen

Er zijn steeds meer huishoudens die leidingen, afvoerbuizen en riolering preventief laten reinigen maar toch bestaan onze werkzaamheden voornamelijk uit het oplossen van verstoppingen. Een verstopping komt vaak net op het verkeerde moment. Naar het toilet gaan is niet meer mogelijk, of het aanzetten van de douche of bad zorgt voor wateroverlast. Een simpele verstopping kan meestal door uzelf worden verholpen met de ouderwetse ontstopper maar het verhelpen van grote verstoppingen is werk voor een gespecialiseerd bedrijf.

Mechanische Reiniging

Afvoerleidingen binnenshuis worden door ons gereinigd met behulp van mechanische reiniging. Daarbij frezen wij met behulp van geavanceerde methoden afvoer systemen schoon tot de oorspronkelijke diameter van de leidingen. Wij maken gebruik van speciale apparatuur in met roterende kettingkoppen en boorpunten. Als wij onder de vloer kunnen reinigen wij de keukenleidingen met hogedruk en een speciale kop

Hogedruk Waterreiniging

Voor het ontstoppen van leidingen rondom het huis maken gebruik van hogedruk reiniging. Bij deze manier wordt de leiding met behulp van hogedruk schoongespoten en verdwijnen de verstoppingen.

Onze ontstoppingsdiensten:


Webshop

Ook kunt u diverse schoonmaakmiddelen en materialen zeer voordelig kopen in onze webshop!

Ga naar onze webshop »Josephine Bakerstraat 22
T: 036 53 35 226
M: 06 5420 13 18
E: info@rion-ontstoppingsdienst.nl
KvK: 32123339

Vertrekpunt

Bestemming

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar

Naam

Bedrijfsnaam


Email

TelefoonUw Bericht