loodgieter bellen
loodgieter almere
loodgieter almere
HOME  CONTACT  

Riool vernieuwen
aanleggen, repareren of vervangen

riool

Gemiddeld hebben mensen 1 keer per 5 jaar last van een rioolprobleem. Ongeveer een vijfde van die problemen worden veroorzaakt door een kapotte riolering. Ook leidingen van kunststof kunnen kapot gaan. Bijvoorbeeld door graafwerkzaamheden of verzakkingen in de tuin, verkeerde aanleg, teveel belasting, wortels van planten en bomen etc. Als een verstopping snel weer terugkomt dan is er meestal sprake van een kapotte riolering.

Oude en/of beschadigde riolen zijn in sommige gevallen niet meer te repareren en zullen dan (deels) vervangen moeten worden. Dit kunnen we met een camera inspectie vast stellen. De vakkundige monteurs van de Firma Rion leggen nieuwe leidingen van hoogwaardige PVC met ontstopstukken op diverse, goed bereikbare plaatsen.

Voorkomen is beter dan genezen. Het riool is bedoeld voor urine, ontlasting, toiletpapier, afvalwater en hemelwater. Wanneer er andere dingen in het riool belanden bestaat de kans dat u een bedrijf moet inschakelen dat gespecialiseerd is in riool ontstopping. U zult trouwens versteld staan wat er zoal gevonden wordt in de riolering. Frituurvet, kattenbakkorrels of verfresten worden door sommige mensen via hun toilet in het riool gespoeld. Dat kan voor een aanzienlijke schade zorgen.

Of het nu het onderhoud van uw huidige riool betreft of de aanleg van nieuw riool, wij kunnen u altijd voorzien van professioneel advies. Onze jarenlange ervaring in ons vakgebied zorgt er voor dat wij u snelle en vakkundige oplossingen kunnen aanbieden voor uw probleem.


Onze ontstoppingsdiensten:


Webshop

Ook kunt u diverse schoonmaakmiddelen en materialen zeer voordelig kopen in onze webshop!

Ga naar onze webshop »Josephine Bakerstraat 22
T: 036 53 35 226
M: 06 5420 13 18
E: info@rion-ontstoppingsdienst.nl
KvK: 32123339

Vertrekpunt

Bestemming

info@rion-ontstoppingsdienst.nl

Voor spoed incidenten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar
niet spoedopdrachten worden aangenomen tot 16:30


Rion Ontstoppingsdienst - Josephine Bakerstraat 22 - 1311 GA Almere Kvk: 32123339 - info@rion-ontstoppingsdienst.nl